Anna syr

 

Kreativitetskurs del 7 – i mitt huvud

Den 18 oktober gjorde jag den här snabba övningskvilten, nummer 7. Tyget valde jag för att det påminner starkt om hur det ser ut i mitt huvud – massor av idéer som yr omkring och ingen som helst struktur.

6 - i mitt huvud

Övningskvilt 7: I mitt huvud

Eftersom tyget redan talade rätt så högt ville jag bara frihandskvilta lite så det höll ihop. Jag började med att göra stora svängar och ekade runt dem, men efter en stund blev det svårt på en så liten yta och jag fyllde upp resten med raka linjer. Det blev också en bild av hur det ser ut i huvudet, eller kanske snarare en bild av hur det behöver förändras. Med en så rörig bakgrund av alla dessa idéer blir det bättre med en tydlig och välordnad kviltning, annars blir det bara alldeles för mycket.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen