Anna syr

 

Fullt upp och lite shopping

Det är helt sanslöst, jag har så fullt upp för tillfället att jag knappt hinner blogga. (Å andra sidan är det kanske sanslöst när man känner att man försummar sin blogg efter tre dagar utan nya inlägg?)

Roligt har jag i alla fall. Det går bra med jobb och det nya företaget. Tror jag i alla fall, det är ju svårt att avgöra än hur det kommer att funka ekonomiskt. Äntligen har jag fått bankkonto och bankgiro så jag kan ta betalt av mina kunder, jag har min första deadline om två veckor och det är mycket att tänka på.

Det om detta. I onsdags var jag inne hos Veronica för att shoppa ett ramtyg till min Tänk rosa. Jag tror jag provade allt Veronica hade i butiken innan vi hittade en vinnande kombination: En smal kant av det gröna och så en bred ram av Kaffe Fassett-tyget. (Det söta rosa tyget fick följa med bara ändå.)

Ett rosa, ett grönt och ett härligt blommigt Kaffe Fassett-tyg.

Ett rosa, ett grönt och ett härligt blommigt Kaffe Fassett-tyg.

I kväll ska jag försöka få lite sytid och då borde jag hinna få toppen helt klar. Ljuva tanke – instängd i syrummet med musik, en skål smågodis och en inspirerande kvilt!

5 kommentarer

 1. 1
  Eva:

  Det här blir snyggt till tänk rosa.
  Kram Eva

 2. 2
  eva johansson:

  Kommer att bli perfekt!!Lycka till bakom symaskinen,/kramis

 3. 3
  Ann-Christin i Svalöv:

  Jättehärliga tyger till din Tänk Rosa, skall bli roligt att se den när den är färdig! Den andra lilla rosa tygbiten, följde den bara med? ;-)

 4. 4
  lisbeth:

  Blir säkert jättefint ihop!

 5. 5
  Louise:

  Oj, vilket snyggt kaffe Fasett tyg. Jag gillar också hans tyger. Ditt Rosa täcke blir säkert super läckert./Louise

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen