Anna syr

 

Årets Tänk rosa på god väg

Denna helgen har jag sytt och sytt och sytt på årets Tänk rosa-kvilt. Det är precis som förra året Åsa på Österby Quilt som håller i projektet. Hittills har Tänk rosa -09 dragit in drygt 70.000 kronor till Bröstcancerfonden! Hatten av för Åsa och alla som är med och bidrar!

Bara yttre ramen som fattas

Bara yttre ramen som fattas. Som synes är min variant rosa och grön istället för rosa och svart. Jag är supernöjd med de här varma mjuka färgerna!

Och helgens flit har gett resultat – toppen är nästan färdig. Om jag hade haft mer grönt tyg hemma hade den kunnat vara helt färdig men jag har helt enkelt inte tillräckligt av något lämpligt tyg till yttersta bården. Alla mina fina varma ljusgröna är slut, så jag måste handla lite tyg i veckan. Gött att ha två utmärkta kviltbutiker på armlängds avstånd!

7 kommentarer

 1. 1
  Kikki i Näshulta:

  Så vacker den blir – törnrosigt rosa och full av hopp om sommar.
  Kram Kikki

 2. 2
  Anna:

  Kikki – tack, så fint sagt!

 3. 3
  Mia:

  Härliga färger som jag blir glad av! Kram Mia

 4. 4
  Susanne i Alingsås:

  Vad underbar den är! Jag gillar verkligen grönt, jag har valt den i min till det svarta : ) Snyggt jobba! Kram

 5. 5
  Veronica:

  Fin,fin! ska bli kul att se den helt utslagen! kram Veronica

 6. 6
  Ann-Christin i Svalöv:

  Vilka härliga färger!

 7. 7
  Katarina:

  Vilka härliga färger du har valt! Kram Katarina

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen