Anna syr

 

I kväll är det hexagonträff!

hexagon_1tumPlötsligt är det dags. Den här dagen som har känts ganska avlägsen är här – i kväll ses vi på Kastanjegatan 11 och syr hexagonblommor!

Ni som syr blommor, var noga med att kolla era pappmallar så att de är exakt 1 tum. Det finns ett otal olika varianter av färdigköpta mallar och de kan variera lite i storlek. Tänk också på att de ska vara 1 tum längs sidan och inte på höjden eller bredden (se bilden).
Om du använder mina hexagonmallar så är de precis rätt (förutsatt att du skriver ut i 100% och inte låter skrivaren anpassa storleken).

Fram till 16 i dag ska jag tokjobba med ett förslag till webbdesign för en kund som behöver piffa upp sin hemsida. Sen ska jag packa mina prylar och åka iväg till lokalen, packa upp, fixa fika och hänga kviltar.

Hoppas vi ses!

2 kommentarer

  1. 1
    Maria:

    Hejsa! Alt for længe siden du har hørt fra mig… Har en lille ting til dig på min blog! Krammer

  2. 2
    Anna-G Johansson:

    Lycka till ikväll!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen