Anna syr

 

En sväng till Göteborg

I dag har jag varit i Göteborg på jobb, haft möten och umgåtts med kollegerna. En intensiv och produktiv dag. Det börjar närma sig slutet på min tolv år långa anställning och det känns jättekul att gå vidare till egen verksamhet.

Jag passade på att smita inom Quiltstudion innan det var dags att åka hem. Jag var helt sugen på det nya randiga tyget i samma serie som det skymningsrandiga tyget Birgitta och jag köpte förra gången. Och mycket riktigt, en halvmeter fick följa med hem tillsammans med lite annat jag inte kunde hålla fingarna borta från.

Inköpen från Quiltstudion - färg, färg, färg!

Inköpen från Quiltstudion - färg, färg, färg!

Den fantastiska djuplila är en perfekt färg för att komplettera andra tyger när det behövs lite sting. Den härliga turkosa med de klassiska Makower-guldsnirklarna var den sista Pia hade, och katterna på grön bakgrund ville liksom bara följa med hem.

Pia berättade att den australiska designern Lynette Anderson ska hålla en liten trunk show på fredag i butiken. Lyllos alla göteborgare som har möjlighet att gå på den!

Och apropå Lynette hade jag med mig Noah’s Ark på tåget och broderade faktiskt en bra stund på väg hem. Snart är blocket med arken färdigt. Det kan få bli veckans uppgift – härmed lovar jag dyrt och heligt att göra färdigt arken innan veckan är slut.

2 kommentarer

 1. 1
  Camilla:

  Kattyget har fått följa med mig hem också!
  Det är ljuvligt tycker jag.
  Ha det finast Kram Camilla

 2. 2
  Anna:

  När jag kom hem upptäckte jag att kattyget redan hade fått följa med hem en gång. Men vad gör väl det? :)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen