Anna syr

 

Patrick Swayze, en ungdomsdröm, är borta

Den här dagen börjar sorgligt. Patrick Swayze, en av mina stora ungdomsdrömmar, avled i natt av sin cancer.

Patrick Swayze och Jennifer Grey i Dirty Dancing

Patrick Swayze och Jennifer Grey i Dirty Dancing

Jag vet inte hur många gånger jag har drömt mig bort med Dirty Dancing och Ghost, längtat efter ljuv kärlek, passion och bultande rytmer, och de bilderna och känslorna kommer alltid att finnas kvar. Så tack Patrick för de filmer som har gett så mycket till mig och många, många anda tjejer i min generation.

En kommentar

  1. 1
    Maria:

    Også min drøm Anna. Tager filmen frem med års mellemrum og ”taler/synger” mig igennem dem. Selv idag er den bare skøn!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen