Anna syr

 

Ny butik: Lapptäcksverkstan i Göteborg

Idag öppnade den nya butiken Lapptäcksverkstan i Göteborg, på Södra vägen nära Korsvägen. Jag var av geografiska skäl inte där :( men Veronica från Backatorp tog bilder så ni och jag får vara med på ett hörn. Tack snälla Veronica!

Göteborgssolen lyste över Lapptäcksverkstans premiär

Göteborgssolen lyste över Lapptäcksverkstans premiärskylt.

Underbara tyger!

En så vacker syn!

Gröna och gula tygklipp. Å, den här hyllan skulle jag kunna ta med mig hem!

Gröna och gula tygklipp. Å, den här hyllan skulle jag kunna ta med mig hem!

Vadd i en ... ja, vad är det egentligen? Vem kan svara?

Vadd i en ... ja, vad är det egentligen? En hopskjuten växa-säng? Vem kan svara?

Lila, blå och bruna tygklipp.

Lila, blå och bruna tygklipp. Kul med dekorationen på sidan av hyllan!

Vackra tulpaner helt av tyg.

Vackra tulpaner helt av tyg. Och de där ljusa tygklippen längtar till Åkarp, hör ni dem ropa?

Svarta och röda metervaror

Svarta, vita och rosa metervaror

Vackert log cabin-hjärta och fina askar.

Vackert log cabin-hjärta och fina askar.

Jag ser fram emot nästa tripp till Göteborg, då vet jag vart jag ska!

6 kommentarer

 1. 1
  Annika:

  Lova att du hojtar till när du ska dit :) Så kanske jag kan slita mig från jobbet en stund :)

  Kram

 2. 2
  Anna:

  Annika – boka in den 24 september i almanackan. :)

 3. 3
  Ann-Christin i Svalöv:

  Jag ser framemot att hälsa på svärföräldrarna i Trollhättan!!! (måste ju passera Göteborg, för att komma dit, haha)! Kan ju alltid skylla på att återse kvarteren där vi ”möttes”! Hoppsan en ”Lapptäcksbutik”, ojdå! Har ju lyckats flera gånger i sommar!

 4. 4
  Elna i Romelanda:

  Mums mums. Jag ska försöka hänga på den 24/9. Va kul det vore att ses igen Anna.

 5. 5
  Anna:

  Elna – ja gör det, det skulle vara superkul!

  Ann-Christin – börjar din KM inte genomskåda dig snart? :) Eller han kanske tycker att det är lika kul han?

 6. 6
  Ewa-Lisa:

  Hej vill bara tala om att jag flyttar in i nya lokaler, där det kommer att finnas gott om plats för kurser mm. Jag öppnar den 4 februari kl. 11.00. Plats Kapplandsgatan 48 i Högsbo. Alldeles nedanför Axel Dahlströms torg och parallelt med Marklandsgatan. Gott om billig parkering och lätt att hitta. välkomna alla quiltvänner

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen