Anna syr

 

Stringybark Farm – gratis BOM

stringybark farmStringybark Farm är en gratis och jättefin stitchery-BOM – en i den långa listan över dylika jag drömmer om att göra. Måste lära mig att brodera supersnabbt så kanske jag hinner med allihopa. :)

Kika in på MissyMacks blogg eller ladda ner de hittills fyra blocken direkt från hennes webbdisk.

För övrigt har jag haft en astråkig dag på soffan där Dr. Phil och Mannen som talar med hundar har varit höjdpunkterna. Say no more.
Jag har också broderat en stund på block 8 i A Christmas Wish, så gott det nu går när man ligger ner.

KM har just lovat att morgondagen ska bli mycket bättre, då ska jag få ligga på soffan och titta på Reservoir Dogs. Vi får väl se. Med tillräckligt mycket citodon i kroppen kan jag nog till och med se tävlingsprogrammen på TV3. :)

2 kommentarer

 1. 1
  Eva:

  Stackars dig, håller tummar och tår att du är bra till på lördag.
  Kram Eva

 2. 2
  Maria:

  Stakkels dig. Godt at du kan sy bare lidt. Ja, der er så mange dejlige BOM på nettet, og hvor er det svært at skulle vælge. Godt vi ikke behøver tænke på, hvad de skal bruges til bagefter… Kram

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen