Anna syr

 

Delight och hemlig låda

Igår var vi ute på långresa. Jag hittade nämligen en Blocket-annons i söndags på något jag var väldigt sugen på och som råkade finnas i Värnamo. Lite långt att resa för att shoppa kanske, men eftersom vi inte hade något annat inplanerat kunde vi lika gärna ta en biltripp. Och så passade vi på att hälsa på Treåringens morfar utanför Borås när vi ändå var i faggorna.

Hur som helst, det var något av ett fynd jag gjorde och jag är ytterst nöjd. Men eftersom hela dagen igår gick åt till resande och hela dagen idag har ägnats åt annat har jag inte hunnit fotografera inköpet än så ni får bara se utanverket.

Hemlig låda

Hemlig låda

Någon som vill gissa vad det är i den? Annars får ni hålla ut till i morgon förmiddag när det är ljust nog att ta lite vettiga bilder.

Jag har också fått färdigt block 7 Delight i BOM:en A Christmas Wish. Lite väl många franska knutar denna gången men annars är jag nöjd. Bara två block kvar!

Förtjusande, helt enkelt

Förtjusande, min käre Watson

Nu dags för te och actionrulle!

9 kommentarer

 1. 1
  lisbeth:

  En symaskin?

 2. 2
  Wivi:

  Jag gissar också på en symaskin.

 3. 3
  Veronica:

  En vacker Singer symaskin, svart högblank med guld.
  kram Veronica

 4. 4
  Ingrid Reinius:

  Ja, kanske en symaskin. Eller ett dragspel??
  / Ingrid

 5. 5
  Monica A:

  hmm, jag spanade också på blocket för ett tag sedan, och hittade en gräsklippare i Värnamotrakten, men det antar jag att det inte är i den fina lådan *fniss*. Jag gissar också på en symaskin i svart och guld!
  kram Monica

 6. 6
  Ann-Christin Norén:

  Oj, så svårt! Känner inte dig eller vad du har för passioner! Jag gissar på en samling skivor!

 7. 7
  Lola:

  Hejsan Anna
  Jag tror också att det är en symaskin, känner liksom igen väskan. Har en själv som just nu står bakom min kista.
  kram fr Lola

 8. 8
  Maria Linde:

  Såklart är det en singer symaskin. Har själv en under sybordet. Min är det friarm på.
  Kram Maria

 9. 9
  Jenny i Billdal:

  Även jag gissar på en gammal goding-symaskin till din samling :-) Kram Jenny i Billdal

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen