Anna syr

 

Dålig sysöndag

OBS: Gnällvarning utfärdas för detta inlägg!

Jag har haft tidernas sämsta sysöndag, med massor av tid men ingen möjlighet att sy. Varför? Jo, ryggskott. Då kan man inte sitta vid symaskinen och man kan inte stå framåtlutad över skärbordet, eller ens sitta och pyssla i soffan. Nä, antingen får man gå omkring eller så får man ligga ner och se på teve. Attans rackarns säger jag bara, jag som hade tänkt kvilta!

I lördags kväll kviltade jag de sista fjädrarna och stjärnorna på Shakespeare och jag är jättesugen på att börja med det avslutande rutmönstret. Men det får vänta tills ryggen tillåter. :(

Något som däremot var mycket trevligt och syrelaterat idag var att se bilderna som Åsa på Österby har tagit i Birmingham. Vilka underbara kviltar! Det är absolut värt att titta igenom hela albumet, man är så inspirerad efteråt att det puttrar ut genom öronen.
Men om du bara har tid att se en eller ett par bilder så kolla här: en underbar helvit kvilt med massor av vikteknik, mjuka former i vitt och blått eller färgexplosion i vikteknik. Wow!

6 kommentarer

 1. 1
  Annika:

  Nej, inget bra läge att sy i det läget. Krya på dig, Anna! Jag väntar med spänning på att se din färdiga ”Shakespeare”. Den står föresten på min vill-göra-lista. Funderar på batiktyger och vitt-på-vitt. Det kan väl va nåt?

 2. 2
  Anna:

  Annika – batik och vitt låter kanonfint! Jag funderade förresten helt seriöst på om jag skulle göra en stor Shakespeare också med annan färgsättning, så mycket älskar jag det mönstret. :)

 3. 3
  eva johansson:

  Visst var dessa bilder alldeles underbara!!!både Åsa och Linneas.
  Vill bara säga ett KRYA på dig!!! Kram evaj

 4. 4
  Ylva:

  Sy och diskbråck går inge bra ihop, fråga mig jag vet, jag har tom seglat till nedanför Kalmar och sen tog det heltstopp och jag låg hela vägen hem :-(. Numera har jag ”bara” svår ichias och har fasligare mycket svårare att gå än att sy…..Så jag stämmer bara in i KRYA PÅ DIG KÖREN!!
  KRAMAR,
  Ylva

 5. 5
  Anna:

  Tack, så gulliga ni är som tröstar mig när jag klagar!

  Ylva – ischias låter vidrigt, en sån himla tur att du kan sy i alla fall!

 6. 6
  Jenny i Billdal:

  Krya på dig! Kanske lite broderi liggandes?? ;-)
  Undrar om inte denna är min favvo bland alla Birmingham-fotona:
  http://quilterskan.zoomin.se/P2239073 – en klar kanditat i alla fall! Kram Jenny

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen