Anna syr

 

300 + 40.000 = giveaway!

Håll i er nu: 300 inlägg och över 40.000 besök! Detta måste firas!
Mmm ... kakor. Dock inte lika fiberrika som tyg.

Kakor till mig, giveaway till er!

Jag är så himla glad att så många läser min blogg. Jag skriver allt möjligt om sånt jag tycker är kul och intressant och det blir ganska spretigt ibland :) men enligt statistiken är ni fler och fler som tittar in dagligen. I sommar har det varit i genomsnitt 300 sidvisningar per dag. Enormt roligt! Många av er lämnar också kommentarer, det är alltid lika roligt. Tack kära ni!

(De 40.000 är dessutom bara för det senaste halvåret sedan jag bytte bloggprogram. Innan dess har jag ingen statistik tyvärr, men några besökare blev det säkert på de 17 månaderna utan räknare.)

Så nu är det alltså dags att fira med en liten giveaway. Hoppas verkligen ni vill vara med!

Giveaway 1

En person vinner detta: ett mönster på en skräppåse (The Abbey Bag från Abbey Lane Quilts), en meter tyg, ”Potpurri” från Robert Kaufman, samt en ljuvlig packe med fem blåvita fat eights som Eva på Färg&Form/Quiltameva har sponsrat med.

giveaway2

Två andra personer vinner en av dessa: en Sweetheart Rose Maker (också den från Färg&Form, tack!) eller ett hemrullad bunt med 2 inch scrapsremsor i olika längder.

Vad gör man nu för att ha chans på detta? Jo, skriv en glad kommentar och lämna ett smart tips. Helst syrelaterat förstås men allt går bra. Och om du länkar från din blogg blir det en extrachans.
Skriv också om det är någon särskild av vinsterna du helst skulle vilja ha.

65 kommentarer

 1. 1
  Monica Löfstedt:

  Det smartaste som finns tycker jag är att tråckla med vattenlöslig tråd. sen sprayar man bara med stänkflaskan och vips slipper man sprätta bort tråden efteråt. Jag skulle gärna vilja vinna rose makern :) Det är alltid skoj att titta in och se allt fint på din sida.

 2. 2
  Ann-Christin i Svalöv:

  Ställer mig i kö och gratulerar till dina fantastiska siffror!!!! och hoppas dessutom att du är på bättringsväg när det gäller din rygg. Jag blir så imponerad av din datakunskap, som jag ser dig sprida på listan. Nu undrar jag vad du menar med länka från blogg. Du finns redan där på min blogg!!!!!!!!
  Som nybörjare gillar jag alla dina länkar i din blogg på mönster, give-aways och när du lägger ut tips om tricks för att förenkla syende!
  Med hopp om många fler blogginlägg!!!!
  Kram Ann-Christin

 3. 3
  Ann-Christin i Svalöv:

  Oj då glömde önska! Jag önskar ”hemrullat”! eller The Aby Bag mönster!

  PS. Har förstått att du gillar scraps ;) så de är säkert fantastiska.
  Glömska Ann-Christin

 4. 4
  Brit-Mari:

  Inget under att du har många besökare för du har en jättetrevlig blogg. Jag tittar in då och då. Dina giveaways verkar trevliga alla tre så jag kan inte välja. Roligt vore det att vinna i alla fall.
  Brit-Mari

 5. 5
  pia:

  Hej Anna!
  Jag har koll på din blogg och smörjer kråset så fort du dukat upp nåt nytt. Många bra länkar och tips finner man här!
  Jag har börjat skära en jelly roll remsa så fort jag har ett tyg framme. På det viset så får jag en mängd olika remsor och behöver inte handla om jag blir sugen på en jelly roll. Nu bor jag ju ute i skogen så det är inte bara att shoppa!! Men, sugen på en jelly kan man ju bli närsomhelst, och så har man ju en present klar enkelt..
  En rosemaker har jag så jag vinner gärna nåt av det andra! kramen och god fortsättning..

 6. 6
  Carmen i Malmö:

  Detta kan jag ju inte motstå att vara med på. :o) Grattis till de fina siffrorna, jag är säkert en av de som hjälpt till. Är inne på din blogg lite titt som tätt och kollar. Jag har självklart lagt in en länk din Give Away på min blogg http://carmens.zoomin.se/blogg.html

  Om jag skulle vinna så hade det inte varit dumt att få testa Sweetheart Rose Makern.

  Mitt bästa tips, tja vad kan det vara. Kanske att när jag som nu håller på att handquilta med fyra olika färger på tråd så har jag fyra nålar på gång. De är trädda med de olika färgerna och när jag behöver byta färg så tar jag bara en nål med rätt färg på tråden och fortsätter sy.

  Kram Carmen och önskar dig Lycka Till med ditt fortsatta bloggande

 7. 7
  Rose-Marie Hazard:

  Hej, klart jag vill delta. Så jättefina ting att vinna, spelar ingen roll vilket
  Kram Rose-Marie

 8. 8
  Maria Linde:

  Hej Anna!
  Du hittar då på en massa kul. Något tips har inte just nu men skulle gärna vilja vinna The Abbey Bag från Abbey Lane Quilts och tillhörande tyg.
  Kommer troligen till Malmö i november.
  Maria i Falun

 9. 9
  Lotta i Piteå:

  Hej!
  Tack för en kul, trevlig och absolut läsvärd blogg. grattis till alla besökare och inlägg!
  Smart tips? Hm… Om jag kunde komma på nåt så här på rak arm så skulle jag dela med mej.
  Kram
  Lotta i Piteå

 10. 10
  Kickelina:

  Grattis till dina fina siffror och till din fantastiska blogg. Jag vill gärna var med och vinna men något bra tips har jag inte. Det är så fina vister så jag kan inte välja.
  Kram Christina

 11. 11
  Carina B, Växjö:

  Grattis till din välbesökta blogg. Jag brukar hitta mycket ”matnyttigt” här. Ett bra tips när man ska sy ett nytt mönster är att läsa igenom det noga, helst mer än en gång. Och inte göra som jag. Läsa halva, rusa iväg och börja och få börja om (ibland mer än en gång). Jelly roll vore kul att vinna. Har aldrig sytt något av det. Givetvis lägger jag upp din giveaway på min blogg.

 12. 12
  Elisabet Bergkvist:

  Hejsan!
  Trevliga saker du håller på med.Lottar ut tyger,det är ju toppen.anmäla mej kan jag ju alltid göra-tur eller otur–jag får se. Jag har ingen blogg, men går gärna in och läser i din. Både bra och kul saker Du skriver om. Skulle jag vinna skulle det vara bra med nåt tyg. Man har ju så lite hahaha–lite överdrift bara. Något bra tips ja kanske att använda smörpapper,när man stryket något, som är det minsta klistrigt.dessutom att ha 2 strykjärn–ett till kläder och ett till resten.
  hälsningar ELisabet i järfälla

 13. 13
  ¨Lisa i Lysekil:

  Hej Anna
  Nu har jag äntligen fått tag på boken där ”Shakespeare in the Park” finns, det är din kvilt som inspirerat mig så enormt, det är bland det finaste jag har sett!
  När det gäller tips så köpte jag för ett tag sedan en markeringspenna som ser ut och funkar som en stiftpenna. Man trycker fram stiftet som vanligt och det är alltid vässat (ca 0,5 mm). Använder den just nu för första gången och den är kanon. Har vitt stift i nu. För mig är detta en ny grej men den har kanske funnits i ”evigheter” på marknaden.
  Om jag skulle vinna något så skulle jag önska mig en Sweet Heart Rose Maker som jag kan ha och dekorera mina hattar med.
  Kram fr Lisa i Lysekil

 14. 14
  Lena P:

  Förstår att din blogg är välbesökt för du bjussar så mycket på dig, bra länkar och fina foton mm.

  Ett tips är att strö salt på brännässlorna så försvinner de med tiden:o))

  Kram Lena i Nynäshamn

 15. 15
  Lena P:

  Glömde att önska, eftersom jag redan har köpt skräppåse mönstret så satsar jag på hemrullat.

  //Lena

 16. 16
  Anna-G Johansson:

  Hejsan hoppsan!
  Klart jag ska vara med.
  Hmm, lite svårt att komma på sytips i en hast, men ett är att använda en grå tråd när man syr, så behövs inte så många olika färger på trådhyllan! Grått syns inte igenom ett ljust tyg och lyser inte igenom sömmen på ett mörkt tyg.

 17. 17
  ilda:

  Klart jag vill vara med i din utlottning. Alla dina vinster är fina, men en Sweetheart Rose Maker har jag redan.
  Jag skriver iom din utlottning på min blogg, då jag redan har en länk liggande på sidan, sen tidigare.
  Så ett tips: Att sätta invisiGRIP på sina linjaler räknas väl inte längre?
  Vad ska man då hitta på?
  Då jag gillar art quilts så får dessa två sidor bli mitt tips:
  http://www.quiltingarts.com/
  http://www.ingeart.dk/361781
  Nu ska jag hålla tiummarna och hoppas på lite tur…

 18. 18
  ilda:

  Glömde säga GRATTIS i förra inlägget och att jag är glad över att få läsa din blogg och alla tips…

 19. 19
  Monica A:

  Grattis till så många inlägg och besökare. Jag är en regelbunden besökare hos Dig och givetvis ska jag lägga upp en länk på min (inte så välbesökta) blogg. Jag uppskattar alla dina braiga länkar och tips och tycker att du gör jättefina grejer!!

  Mina tips: Var noggrann gör rätt från början. Stressa inte för att bli färdig, då blir det slarvigt och fult. Använd bra kvalitet, när vi ändå lägger ner så mkt energi på syat, så kan vi ha bra kvalitet på grejerna vi använder. Jag har redan en rosemaker. kram Monica

 20. 20
  Anna har en utlottning | Ilda:

  [...] Jag har så klart anmält mig och vill tipsa er andra. Är du intresserad av sömnad, så gå in här och [...]

 21. 21
  Eva:

  Jag tillhör dom som ”tittar in” ofta hos dig men jag till hör också (tyvärr) dom som är urusla på att lämna komentarer, så mitt tips måste bli att precis som jag, hädan efter bli bättre på att kommentera, om inte annat för att visa vem som varit på besök ;)))) Stort Grattis. Kram Eva i Arvidsjaur

 22. 22
  Eva:

  Pst. Ska skriva i min blogg också, om din Give away; )) / Eva (igen)

 23. 23
  Gunilla W:

  Ja vad för tips skulle jag kunna komma med till Dig? Det är mer jag, som får tips av Dig. Men kanske Du inte hört, att när Du handkviltar och sticker Dig på nålen och det kommer blod på kvilten, får Du lätt bort blodet med Din egen saliv. Gnugga in saliven ordentligt och när det är torrt, är fläcken borta! Om jag hade en blogg skulle jag gärna länka till Dig ….
  kram
  Gunilla W

 24. 24
  eva johansson:

  Grattis ,grattis till en helt underbar sida,med inlägg och besökare.
  Fantastiskt!!
  Några av dina besökare har fått tips om din sida av mig.Tycker det är viktigt att dela med sig av sådana här PÄRLOR,som gör en inspirerad och glad,samt alla tips!!
  Tyvärr är jag ingen data tjej,så kan inte länka eller så ,men ska sprida denna nyhet på annat sätt.
  Lycka till i fortsättningen!
  Är tacksam för allt , om jag har någon tur,( men har redan ifs.en Rose Maker)vilket jag hoppas på!!
  Kram evaj

 25. 25
  Karin Wastesson:

  Din blogg är väldigt fin och informativ. Jag använde den nyligen när jag letade adress till kviltbutiker.
  Mitt tips kommer från mitt besök på Festival of Quilts i Birmingham under förra helgen.
  Janome har tagit fram en ”bobbinholder” (underspolehållare) för modellerna 11000, 6500 och 6600 som eliminerar att du får långa trådar på baksidan när du ”kör” för fort i svängarna när du frihandskviltar! Jag har inte testat den i min maskin ännu men det låter helt otroligt!
  Mitt andra tips är: Om du slarvat när du sytt och kvilten, när den läggs ihop, blir knölig eller vågig, lägg tid på att tråckla den för hand med nål och tråd så fixar du bort de mesta av alla skavanker. När du tråcklat går lätt att kvilta på maskinen!
  kram Karin

 26. 26
  Karin Wastesson:

  Ops, glömde skriva om jag önskade mig något speciellt om jag råkade vinna…
  Den första packen med mönstret, tyget i metervara…

 27. 27
  Anneli:

  Mitt tips är att är man trångbodd i syrummet så kan man ta en strykbräda med spånskiva och korta den på längden så man plats att stryka men också mer plats i syrummet. Det är sällan man behöver fullängd på en strykbräda……..
  Jag har tyvärr ingen blogg att länka till dig…..
  Kram
  Anneli

 28. 28
  Flisa:

  Hei! Gratulerer!Skjønner godt at din blogg er populær, finner stadig noe interessant her. Synes alle pakkene var fine gaver. Et tips: Når jeg har sydd en fargerik quilt, blir det ofte bitte små tøybiter til overs, som er for små til å sys. Disse kan barna få til å lime på ark i ulike mønstre, f.ex hjerter – blir fargerike bilder som kan settes i ramme.
  Lykke til videre. Du har en plass i bloggen min!

 29. 29
  Lola Svensson/Älmhult:

  Hejsan Anna
  Hipp, Hipp, Hurra. Tack Anna att du finns med din Hemsida/blogg där du ger mej som ganska nybörjare inom lappteknik många råd, idéer och bilder.
  Vad jag skulle ge för tips? Tja… Anna… jag kan inte komma på något just nu.
  Jag har lagt in dej i min blogg
  Ha det så bra och lycka till i framtiden
  kram fr Lola

 30. 30
  Jenny i Billdal:

  Hej Anna!
  Med risk att verka fjäskig så måste jag ändå få säga att din blogg är min favvo! Jag lär mig massor och får inspiration och så skriver du underhållande också.
  Mitt tips får nog bli att blanda Yes med vatten i en bra sprayflaska (ca 1 + 20 eller mer). Då har du en praktisk rengöringsspray som är hyfsat miljövänlig och som funkar bra på köksbordet (jag har ett vitt så vi behöver torka rätt ofta, trycksvärta från tidningen o så), spisen, badkaret etc. Dessutom är den inte lika stark som ”köpespray” och det känns också bra ur hälsoaspekten. När köksbordet är rent kan man ju lägga en quilt under arbete där utan att vara rädd för fläckar…

  Eller att sy ”kassakvitto-remsor” av småscraps. Bra att ha till bårder eller annat. Kvitto-remsorna kan man klippa till av tidningspapper eller vanligt A4-papper. http://good-times.webshots.com/photo/2857865120104153723aXIVTi

  Kram Jenny (som skulle bli superglad att vinna vilken av vinsterna som helst. Fast kanske den första ligger lite före på önskelistan).

 31. 31
  Elna i Romelanda:

  Grattis Anna till alla fina siffror. Men så är ju din sida både kul och informativ.Tänk om man vann någonting……kanske en rosemaker??? Det är inte så lätt att tipsa drottningen av fiffiga knep,menjag har en bra grej som alltid åker med. Jag vet inte hur jag bär mig åt men när jag syr,särskilt på syträffar, ser jag ut som värsta ryamattan efteråt. En sån där klistrig klädrullare gör att jag t.o.m.kan stanna i affären på väg hem. Förr brukade folk titta lite undrande på mig,hihi.

 32. 32
  Jane S:

  Hej!
  Ställer mig i kön för alla gratulanter. Fantastiskt gensvar på din blogg. Läser den gärna och försöker komma ihåg alla goda idéer som du ger oss.
  Ett bra tips är att ofta gå in på din blogg. Då missar man inget som du har skrivit!
  Ska tipset vara syrelaterat, då är det att skaffa långa, vassa knappnålar av god kvalité. Finns inget mer irriterande än små som är trubbiga.
  Vinst? Tyg, tyg och åter tyg!!

 33. 33
  Annika:

  Jag skulle gäääärna vinna det där ”potpurri-tyget”. Fast å andra sidan är din rulle fin också. Om jag nu skulle vinna så får du helt enkelt välja :)

  En bra sy-trix som hjälper mig och som jag tycker är bra, är att låta symaskinen aldrig vara utan tyg. Jag har en, numera inne på den 4:e eller 5:e, tygbit som alltid får åka med i början och i slutet av det jag syr. Jag slipper ormbon på undersidan eller trådar som försvinner. Jag slipper klippa av långa trådar och jag upplever det som att tyget inte åker ner i maskinen. En del tycker inte detta är bra, men för mig funkar det fin-fint.

  Jag har snott din kak-bild :) och skrivit en rad om din give-away i min blogg :) http://sammanfaller.blogspot.com/2009/08/anna-kor-pa-hon-med.html

  Kram

 34. 34
  Annika:

  PS Jag gillar din blogg :) Men det har du kanske märkt. Fast det tål ju att sägas igen. Tack för din inspiration, din glädje och allt annat du delar med dig!

  Kram

 35. 35
  Birgitta Wendel:

  Grattis Anna! Det är alltid lika spännande att läsa din blogg. Jag blir på så gott humör och känner att syinspirationen hålls vid liv! Du är också så duktig på att hitta bra och trevliga länkar.
  Quiltkramar
  Birgitta W i Malmö

 36. 36
  Barbro:

  Grattis till alla inlägg och besök. Inte alls konstigt med alla besök så inspirerande som din blogg är. Tack för allt du delar med dig av.
  Tips: Ringen som du drar upp och öppnar drickaburkar med är utmärkt att sy fast på baksidan av väggkviltar och använda som upphängning.
  Jag blir väldigt glad om jag vinner första vinsten eller scrapsremsorna.

 37. 37
  Maria:

  Hej Anna. Et tip: hver gang jeg har stof fra lukkekant tilovers, ruller jeg det pænt sammen og sætter en nål i. Nu har jeg så en mindre bunke strimler i samme bredde lige til at bruge som ”skiftende lukkekant” eller noget helt andet…
  Er vild med 2″ strimlerne, men alt ser skønt ud.
  Kram

 38. 38
  Ingrid:

  Hej! Grattis och tack för en trevlig blogg, man blir verkligen inspirerad av att läsa den.Extra roligt för mig är att som inflyttad Smålänning få ta del av vad ni gör hemma i Skåne( jag får lite hemlängtan ibland).
  Sykramar

 39. 39
  Monika Liedgren:

  Jag vann ju förra gången, de ligger här och väntar. Hoppas inte på en vinst den här gången, men det är roligt att läsa din blogg
  Kram Monika i Åryd

 40. 40
  SewCalGal:

  Delightful giveaway.

  Cookies look yummy.

  SewCalGal
  http://www.sewcalgal.blogspot.com

 41. 41
  Angelica Backman:

  Grattis !!!
  En alltid lika trevlig blogg som är ett måste att läsa. Mitt sy tips får bli en kris lösning som funkade jätte bra
  jag saknade mörkbrunt moulinegarn men hittade en rulle med mörkbrun grizzly tråd funkade kanon bra att handsy
  langett runt en applikation.
  Vilken som helst av vinsterna gör mig glad!
  Kram Angelica i Gammelstad

 42. 42
  Maria G:

  Hejsan!
  Grattis till din blogg och alla dina besökare!
  Jag blev tipsad av Evaj om dig och nu kommer du att hamna bland favoriterna!
  Mvh Maria i Skövde

 43. 43
  cina wahlström:

  hej vilken bra blogg du har brukar gå in och läsa ibland
  mitt tips gäller blåbärsfläckar koka upp lite mjölk och stoppa i fläcken låt ligga ca 10 min vips så är fläcken borta (jag trodde inte på detta själv men har testa det fungerar) ska lägga upp din länk i min blogg nu Kram Cina
  Om jag vinner så spelar det inget roll vad jag vinner blir lika glad änndå

 44. 44
  lisbeth:

  Grattis Anna! nu får du väl bjuda…….Hopas det är bättre med ryggen!

 45. 45
  Lola Svensson/Älmhult:

  Minnet är kort. Om jag har tur (vilket jag aldrig har i spel/tävlingar,, så önskar jag det första alternativet med mönster. tyg
  kram fr Lola

 46. 46
  Anna-Greta Svensson:

  Hej Anna! Du är bäst! Det är så kul att gå in på din blogg och läsa dina tips och din förmåga att inspirera oss.Jag har väl inga okända tips precis,men ett som jag tycker är bra-min KM är ju skicklig att hantera trä.han har satt trähandtag på mina sprättare och det underlättar handlaget med dessa mycket användbara grejer!Om jag till äventyrs skulle vinna,varför inte önska sig mönstret till skräppåse,den gillade jag!Kramis/A-G i Värnamo

 47. 47
  Linnea:

  Hej Anna,
  Tack för en trevlig och innehållsrik blogg, som jag gärna besöker nu och då. Jag gillar attt delta i giveaways och alla dina vinster passar för mig. Hoppas förstås att Fru Fortuna ska gynna mig :)
  Jag länkar din giveaway från min blogg.
  /Kram L

 48. 48
  Linnea:

  Hej igen,
  Jag glömde att skriva om ett sytips. Jag vill tipsa om att Annette L har satt ut sista delen i sin mini-BOM. http://anettemcl.zoomin.se/blogg/permalink-20090826-239287.html
  /kram L

 49. 49
  britt-inger i mangskog:

  GRATTIS ! Förstår att det är många som är inne och läser din blogg då den är jättebra.
  GRATTIS än en gång
  Quiltkramr i massor
  Britt-Inger i Mangskog

 50. 50
  Lena/Sygalen:

  Hejsan, Äntligen har jag hittat en sida som jag kommer att fortsätta följa med spänning…:) Självklart vill jag vara med utlottnigen och naturligtvis länkar jag på min blogg….
  Mitt tips….Spar en medicinburk att lägga uttjänta nålar i så behöver du inte vara orolig att någon ska sticka sig på dom. Min står bredvid symaskinen.
  Vilken vinst vill jag ha om jag vinner….spelar ingen roll….jag gillar alla dina vinster…:)
  Kram Lena

 51. 51
  En utlottning « Sygalens quilt och sömnadsblogg:

  [...] Ytterligare ”Give away” hittar du här [...]

 52. 52
  Birgitta Stéen:

  Hej Anna!
  Grattis, det verkar kul att ha en blogg. Det är ialla fall kul att läsa både din och många andras
  egna sidor.
  Blandningen mellan tokerier och seriösa ämnen skapar oftast en väldigt underhållande läsning.
  Hoppas att jag får lite hjälp av svärsonen så jag också kan sköta en blogg, det skulle vara kul.
  Hoppas vi ses i Borås, vi får väl ta en listfika precis som i GBG!!
  Ha det så gott
  Birgitta Stéen
  birgittasteen62@hotmail.com

 53. 53
  Ingrid Persson Havenberg:

  Hej Anna!
  Du har en mycket inspirerrande blogg.
  Mitt tips: Trä nålen innan du klipper av tråden. Slå knut i den avklippta änden.
  Skulle jag vinna får vinsten bli en överraskning.
  Ingrid H i Anderslöv

 54. 54
  Nova:

  Congratulations on your post/hit counts!

 55. 55
  Agneta:

  Jag vill vara med i din tävling. Mitt tips är att använda påsförslutare för att sortera knappar. I min blogg finns en bild under inlägget Knappgodis. Och i kväll har jag använt tandtråd vid rengöring av symaskinen mellan trådspänningsbrickorna.
  Alla vinster är jättefina så för mig spelar det ingen roll vilken vinst jag får om jag vinner.
  kram Agneta på Åland

 56. 56
  Agneta:

  Jag glömde skriva att jag länkar från min blogg.

 57. 57
  Kristina i Arjeplog:

  Hejsan! Här är en till som ständigt återkommer till din blogg, toppen kul att läsa och lära sig en massa saker. Självklart vill jag höja statestiken för dig ;o)) (eftersom jag sällan vinner!!)
  Duktigt gjort minsann av dig.
  Mitt bästa sytipps är nog att göra mallar till pp-mönstren, så mycket enklare att sy då.
  Om jag vinner så blev jag lite nyfiken på mönstret du hade på skräppåsen, den skulle nog kunna pryda och fylla en uppgift på mitt sybord. Lycka till med din blogg önskar Kristina i Arjeplog

 58. 58
  PJ:

  En ny favorit! Karin Kviltar har tipsat….jag kommer absolut att återkomma./PJ

 59. 59
  PJ:

  Oj då…….uppfattade inte att ett SyTips ska lämnas……..mitt är STÄRKSPRAY…superbra. Tyget blir stadigt och det är lätthanterligt i symaskinen./PJ (Skräpåsen ser gullig ut)

 60. 60
  Margaretha i Karlskoga:

  Vilken kul idé att alla ska lämna ett tips. Mitt får bli: När man ska sprätta upp en söm,så räcker det med att ta bort vart femte stygn, sedan är det bara att dra i tråden så går hela sömmen upp.
  Jag är glad åt vilken vinst som helst.

 61. 61
  Eva:

  Hej!
  Prövar lyckan här hos dig men brukar inte ha turen med mig, men man måste ju chansa ibland.
  Ett tips så här på rak arm har jag nog inte just nu men förhoppningsvis har du fått någon tidigare av mig :)
  Kram Eva

 62. 62
  Ann i Örebro:

  Din blogg är en fröjd för ögat. Tips: Använder Transporetape från apoteket när jag syr över mallar. Orkar inte tråckla dit tyget. (ibland kan ma ha otur och få en rulle som inte fäster lika bra som annars)
  Skulle jag ha turen att vinna lockar det hemrullade

 63. 63
  Susanne i Alingsås:

  Grattis till alla dina läsare och fans, jag är ett av dem…
  Känner mig fortfarande som nybörjare så jag har få tips att dela med mig iaf syrelaterade.
  Om jag vinner så är jag glad för vilket som, men tyget så helt ljuvligt ut!!
  Massor av kramar!!

 64. 64
  Nancy:

  Gratulere med posts og besøkende! Utrolig gøy. Selvfølgelig håper jeg jo å vinne :-) God weekend fra Nancy

 65. 65
  Eva M:

  Grattis till alla dina besök jag är själv inne ofta på din sida den är jättetrevlig jag får många tips och aha upplevelser hoppas på tur.

  Kram
  Eva

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen