Anna syr

 

Långa listan över butiker

Den här kvällen har jag gjort ett litet stordåd. :) Det är en lista över svenska lapptäcksbutiker som har en butikslokal dit man kan åka och handla. Det har tagit några timmars surfande, länkklickande, googlande och sorterande men nu har jag en skapligt omfattande lista, uppdelad i regioner så man ser vad som finns i närheten. Jag hoppas att den blir användbar för shoppingresor!

Om du hittar något fel på listan eller om du vet någon butik jag inte har fått med så lämna gärna en kommentar under listan.

De renodlade webbutikerna har jag inte tagit med, det får bli en annan lista en annan gång.

Listan över svenska lapptäcksbutiker hittar ni här eller under rubriken Sidor till vänster. Sprid gärna länken vidare, tipsa andra och hjälp mig gärna att hålla den uppdaterad!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen