Anna syr

 

Kvällskviltat

Fjäderkrusidull

Fjäderkrusidull

Nu är det inte så mycket kviltning kvar på vikeblommorna. Kant-trianglarna är färdiga, de fick varsin liten fjäderkrusidull. Ska upp till tevesoffan nu och lyssna på något teveprogram medan jag fäster trådar. Självträdande nålar är verkligen guld värda!

Butikslistan har blivit rejält uppdaterad idag, den är redan mycket längre än jag hade förväntat mig. Kul att det finns så många butiker – nu kan man semestra var som helst, som Birgitta kommenterade. :)
Jag har hittat ännu ett par butiker jag aldrig tidigare hade hört talas om. Nu måste jag verkligen planera in en rejäl shoppingrunda Skåne runt, här finns ju fem helt oprövade butiker inom någon timmes bilfärd!

Stort tack till alla som har kommit med tips till butikslistan!

I morgon bitti kommer KM hem med väskan full av jelly rolls och annat smaskigt. Han är efterlängtad!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen