Anna syr

 

Quilt Out Loud – QNN rycker upp sig

QNN måste ha läst min svidande kritik :) för nu har de ryckt igång en ny kviltshow, Quilt Out Loud med Jodie Davis och Mark Lipinsky.

QNN:s presentationssida om Quilt Out Loud. Klicka för att komma till just den sidan.

QNN:s presentationssida om Quilt Out Loud. Klicka för att komma till just den sidan.

Det här ska bli ett program inriktat på människorna i kviltvärlden som jag förstår det, med intervjuer och oväntade besök hos kviltare. De filmar just nu men jag hittar ingen info om när programmen ska börja sändas. Planen verkar vara att visa en episod i veckan och sedan sammanställa dem till ett helt program i slutet av månaden.

Det finns en video att kika på där programledarna berättar om sig själva, om projektet och om det planerade innehållet. Videon är bra och rolig så den vill jag rekommendera. Här hittar du den. (Klicka på rutan under videon så får du upp den på hela skärmen.)

Det här känns väldigt mycket som ”hur ska vi kunna överträffa The Quilt Show?” på gott och ont. (TQS recenserade jag här.)
Å ena sidan är det lite trist med ett format som verkar kopierat, å andra sidan vet man ju inte än vad de gör av det. Och det ska bli väldigt kul med mer kvalitets-kvilt-teve, här behövs verkligen konkurrens och friskt blod. Heja på!

(Tillägg 15 juli: Quilt Out Loud ska börja sändas den 30 juli.)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen