Anna syr

 

BOM-block och blomblock

Kan man vara annat än nöjd med den rubriken? :)

Block 6 i A Christmas Wish blev färdigt härom dagen. Jag broderade det sista på Sypressernas säsongsavslutning hemma hos Ingrid. (Himmel så fina kviltar Ingrid har hemma, ni ska få se några bilder framöver.)

Believe. Fint som snus.

Believe. Fint som snus.

Idag har jag lyckats få till mycket sytid, antagligen tack vare att Treåringen var så sliten efter gårdagens midsommarfirande att han mest har tittat på teve. Det behövde han nog med tanke på hur hårt de körde hela dagen igår.
Hur som helst, min låda med vikta blommor syddes ihop till åtta block. Det tog ett tag eftersom det krävdes en hel del nålande för att de skulle hålla formen. Sen fick jag grubbla ett tag på hur jag skulle konstruera den kvilttopp jag hade tänkt mig och fick en smått lysande idé. Jag tror i alla fall att den är lysande och jag har sytt ihop toppen ikväll, men man vet ju aldrig hur saker ter sig i dagsljus nästa dag.

Block av vikta blommor

Block av vikta blommor

Om jag fortfarande är nöjd i morgon ska det läggas ihop och kviltas, blommorna ska vikas ut och appliceras ner och sen ska det nog på lite pärlor.
Men innan dess ska jag sy Quilt&Lapptekniklistans Sy tillsammans. Carmen har valt ett jättefint mönster åt oss!

3 kommentarer

 1. 1
  Maria:

  Blomsterne ser ret spændende ud. Glæder min til dagslys! Kram

 2. 2
  Anna-G Johansson:

  Här sys det för fullt ser jag.
  Vi har ganska bra väder så jag har prioriterat trädgården framför symaskinen.
  Lägger sista handen vid min Jelly Roll kvilt, och så måste jag sy min BOM, sedan ska jag sy din Mystery! Och sedan… ja det är fulltecknat, som vanligt. Snart bär det iväg på semester, så jag får ta med lite broderiarbete på resan.

 3. 3
  Flisa:

  De blomstene ser veldig spennende ut, gleder meg til å se hvordan dette blir. Ha det fint!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen