Anna syr

 

Är det inte det ena så är det det andra

sa pigan, blödde näsblod.

Och med det vill jag konstatera att jag lär inte hinna blogga så mycket denna veckan heller. På kvällarna går jag körkortsteori och övrig tid ska jag som vanligt jobba och ha något slags familjeliv. Hushållsarbetet är det första som får stryka på foten men nu hinner jag inte med trädgården, sömnaden eller bloggen heller. Ser verkligen fram emot helgen, då ska jag vara ledig och pyssla!

Och skadorna fortsätter – nu är det min gamla krigsskada i knät som bråkar igen. Det ena ledbandet fick en rejäl uttänjning när jag  var tolv och nu är det superkänsligt, rätt vad det är kliver jag fel och sen får jag ha krycka en vecka tills det lugnar sig.

Ja ja. Förutom gnället så är det ganska bra. Jag är snart klar med plånboken/syetuiet som jag påbörjade på @Veronicas kurs, jag pysslar med crazybörsen från kursen på ÖQ (som jag inte har hunnit blogga om) och skär scraps när jag har några minuter över.

Rosverktyg. Bild från Clover.

Rosverktyg. Bild från Clover.

Ni som är nyfikna på det där rosverktyget från Clover, ta en titt på den här videon. (Tack Ilda för länken.) Där finns förslag på vad man kan göra med rosorna också. Verkar rätt kul tycker jag! Är det någon som har provat?

2 kommentarer

 1. 1
  Lizzan:

  Känner precis igen när man inte riktigt hinner med för alt snurrar på lite för fort. Men som sagt snart är det helg igen.. Kram Lizzan

 2. 2
  Ylva:

  Jag pluggade allt själv och vid min substantiella ålder lyckades jag klara provet på första försöket… och uppkörningen :-D Så väldans mycket lycka till med både teroin och praktiken!!

  Annars är det oerhört svårt som tjej idag att klara allt och få tid till det man vill, så att hålla tillbaka på hushållsarbetet tycker jag låter som en mycket god ide – fnisss.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen