Anna syr

 

Kvilt-teve: Sewing with Nancy

Sewing with Nancy TV

Sewing with Nancy TV

Sewing with Nancy – www.sewingwithnancytv.com

Nancy Zieman är känd för sitt program Sewing with Nancy som tar upp det mesta inom området, från nybörjartips till kviltning, klädsömnad och inredningssömnad. På webbsidan finns ett antal program inom de olika områdena och de är välgjorda och informativa. Programmen är ofta upplagda som två eller tre delar i en serie. Nivån ligger mest på sömnad för husbehov och det finns inte lika mycket för mer kunniga och erfarna hobbyutövare.

Bilden ovan kommer från Fantastic Fabric Bowls som fångade mig totalt. Kate Bashynski som har utvecklat mönstret är gäst. Om programmen inte finns kvar på Sewing with Nancy när du läser detta så sök på Google Videos, de är sevärda!

Om man bara vill se kviltprogram är detta inte den bästa sajten, men för att se sömnadsprogram i allmänhet och få tips på projekt och tekniker är den bra. Titta in med långa mellanrum för att se om det har dykt upp något nytt.

+ Gratis, bra och varierande program, stor videoruta, bra ljud
– Få program i arkivet, uppdateras inte så ofta

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen