Anna syr

 

Inspiration från golvet

Det här är plastmattan i mitt syrum:

Plast, inte tyg

Plast, inte tyg

Varje gång jag tittar ner tänker jag: Wow, vilket läckert block det skulle bli! Men längre än så har jag inte kommit. Och ni vet ju hur många projekt jag redan har i huvudet, på skisspapper och halvfärdiga i lådorna … :)

Nu dags att lägga Treåringen, sen ska jag njuta av en mysig sykväll i lugn och ro!

4 kommentarer

 1. 1
  Annika:

  Visst är det härligt när man har kommit så långt ner i träsket att man börjar tänka block-mönster och SNS-linjal när man stirrar ner i backen? Känner så igen mig, Anna! Och får ett sånt där löjligt leende i ansiktet när jag läser ditt inlägg.

 2. 2
  Maria:

  JA, det kunne blive rigtig flot. Jeg har det med fotografere/tegne belægningsmønster – altså sten på terasser/indkørsler/gulve mv og derefter tegne med ind i EQ6. Men, syet nogen af mønstrene har jeg dog ikke fået gjort!

 3. 3
  My:

  Visst skulle det bli flott. Skönt att höra att det inte bara är jag som ser mönster överallt. När vi går i kyrkor i Italien så stirrar jag ofta ner i golvet… Folk undrar nog :))) KramKram

 4. 4
  Anna:

  Säger detsamma – skönt att höra att det inte bara är jag! :) Jag har någonstans en bild på ett tak från en herrgård där vi var på bröllopsmottagning. Folk tittade faktiskt lite märkligt när jag började fotografera taket medan vi väntade på presentöppningen. :)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen