Anna syr

 

Sy- och vabbmåndag

Idag har jag varit hemma med en förkyld och febrig treåring. Han har mest tittat på teve och ätit glass och nyponsoppa medan jag har passat upp på honom och sytt. Inte helt fel faktiskt.

Jag har fått upp de där draperierna framför hans säng, äntligen. Det blev vanlig fållad lakansväv ur förrådet, med veckband och krokar. Funkade jättebra. Och så har jag sytt ett och ett halvt kuddfodral till de stora 70×70-kuddarna han har på sängen. (Det är det blå tyget med nallar i trafik som syns bakom katten.)

Min privata provsmakare in action. Utifall att någon har förgiftat den där påsen sen igår.

Mmm, påse.

Tullen har äntligen släppt ifrån sig mina Amerikapaket, inte en dag för tidigt. Det blev lite dyrare än tänkt, men det blir ju i vilket fall billigare i längden så jag klagar egentligen inte. Jag är mest lite sur över att det tar sån tid.

Ett vanligt USPS-kuvert och ett jättestort paket.

Ett vanligt USPS-kuvert och ett jätte-jättestort paket.

När jag väl kom så långt som till att öppna paketen var jag helt slut efter matlagning och en plötsligt uppblossande hysteriskt aktiv treåring, så jag tänker faktiskt sluta skriva här nu och krascha i soffan istället.*gäääääsp*

Men i morgon ska jag jobba igen, så då får jag vila skallen, tänka någorlunda ostört och blogga färdigt. Håll ut över natten så får ni se dels vad som fanns i paketen och dels vad jag har åstadkommit igår och idag!

3 kommentarer

 1. 1
  Maria:

  Ja, jeg bliver helt nysgerrig!

 2. 2
  Birgitta i Arboga:

  Snälla Anna!

  Så där nyfiken kan du väl inte göra oss.

 3. 3
  Eva:

  Jag fick också paket på posten i går, lite remsor(bild finns i min blogg)
  Nä nu får du visa vad det är i paketen.

  Kram Eva som också vabbade i går.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen