Anna syr

 

Marsprojekt och influensa

One Project a Month, March: Finished pillows and curtains for my kid’s room. This has been a PIMM for about six months.

Om ni undrar var jag har hållt hus de senaste dagarna så har jag legat för ankar med influensa. Väl treåringen var frisk så var det hans föräldrars tur … Jag är på bättringsvägen nu men KM är dålig som bara den. Tack alla gudar för att dagis finns så att vi kan vara sjuka i lugn och ro!

Den lilla tid jag har lyckats tillbringa i syrummet har jag ägnat åt att sy färdigt kuddar och draperier till Treåringens rum. Nu har han fyra stora kuddar och tre draperier att dra för sängen med, och det ser ut så här:

dsc04437_webb

Ja, katten ligger alltid på samma fläck ...

Snedtaket ovanför sängen är perfekt för en draperiskena från Ikea. Det blev riktigt mysigt måste jag säga. När man klättar in där och drar för draperierna och tänder sänglampan är det en alldeles egen liten värld.

Den läskiga brunbetsade panelen täcker hela taket och fullkomligt slukar allt ljus i rummet. Den ska tas bort så snart vi vågar oss på att börja renovera. :)

Hur som helst insåg jag härom dagen att detta kvalificerar sig som ett One Project a Month eftersom jag har haft det på gång så länge. Alltså är jag dubbelt glad!

Jag har också kviltat en del på mina äppelskruttar och börjat på block 3 i A Christmas Wish.

dsc04439_webb

Joy på god väg

I går fick jag en alldeles underbar överraskning i posten. Maria på All Momas Quilt nämnde att hon ville skicka något till mig och det visade sig vara ett paket med ett par mönster och en samling batiklappar!
Stort varmt tack igen, Maria, det är så generöst och gulligt av dig och jag kommer att mycket roligt med det här!

Vilka tyger, vilka färger!

Vilka tyger, vilka färger!

Nu är det snart hämta på dagis-dags och jag ska ligga på soffan en stund igen innan Treåringen kommer hem med all sin energi.

6 kommentarer

 1. 1
  Anna-G Johansson:

  Visst är det eländigt när man är däckad. förra veckan hade vi magsjuka. Det var ju hur hemskt som helst. Som tur var så går ju det över, snabbare än influensa iaf.
  ha det så kul med dina fina tygbitar. Vad ska du göra med dem tro?

 2. 2
  Jenny H:

  Jösses, vad mycket du hunnit med trots influensa i familjen! Hoppas ni snart blir friska allihop. Batiktygerna är ljuvliga, ska det bli födelsedagslöparen? Den är ju bara för härlig, men ser ut att kräva en hel del handsömnad… not for me at the moment.

 3. 3
  Kickelina:

  Inte roligt att vara sjuk men som tur är så går det ju över tillslut. Min yngsta son har en likadan säng. Han älskar sin säng där han kan stänga in sig bakom draperiet och bara mysa.

 4. 4
  Maria:

  Dejligt at du kunne lide min lille samling lapper. Jeg glæder mig til at se om du syer valmuer af dem, eller om det bliver til noget andet lækkert. God bedring til jer alle!

 5. 5
  Kerstin Lind:

  Ja vilka härliga tyger du fått.
  Skall bli kul att se vad du gör av dem. Alla gånger att det blir något urläckert.
  Och skönt att du är på bättringsvägen igen.
  Så mysigt det blev vid sonens säng!!
  Så ville mina flickor också ha det när dem var små.
  Kram Kerstin

 6. 6
  Lizzan:

  Visst är det härligt att få nått klart, mysigt blev det dessutom. Kanske en ide för mina killars rum som oxå har snedtak.
  Vilken härlig present du fått och skönt att du är på bättringsvägen att ligga däckad är inge kul.
  KRAM L

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen