Anna syr

 

Lite Baltimore, lite baciller

Det var som själva rackarns, blir vi aldrig av med de här sjukdomarna? Influensan lämnade efter sig en trevlig bakterieinfektion någonstans i mina luftrör eller lungor, och det i kombination med astma är lagom kul. Och inte har jag tid att vara sjuk längre, på jobbet närmar sig en deadline med grym hastighet och det finns verkligen inte utrymme för mer tidsspill nu.
Och som lök på laxen kom Treåringen hem från dagis slak som en liten disktrasa och under kvällen har han fått feber igen.
Kanske lika bra att jag inte kan gå ut, då hade jag väl fått ett piano i skallen. :/

Men nog gnällt. Jag har fått ihop alla bitarna till ett Baltimore Blues-block, de är pressade på plats och ska sys med langettstygn på maskin.

Inga langettstygn så långt ögat når.

Inga langettstygn så långt ögat når.

På något sätt har jag gjort av med bakgrundstyget som jag hade till de första två BB-blocken. Det var ett sånt där bra, neutralt tyg från Stoff&Stil som jag hade metervis av men uppenbarligen har jag använt det till helt andra saker. Typiskt. Från och med nu ska jag skära till tygerna direkt eller lägga undan hela bunten så det inte försvinner halvvägs.

Ersättningstyg blev det här beigeprickiga tyget som nog kommer att räcka till tre-fyra block. Sen får jag hitta något annat till de sista blocken. Har man börjat blanda är det bara att löpa linan ut.

Nu återstår alltså att sy langettstygn på maskin, vilket jag tycker är hysteriskt tråkigt. Men nu har jag ju gjort det på två block så det är bara att hugga i. Må vara att jag blandar tyger men metoderna får vara konsekventa!

En kommentar

  1. 1
    Annika i Bohus:

    Tjusigt det kommer bli, säger jag som inte är vän av applikationer :) Men jag tycker det är himlans fint när andra gör det :)

    Attans det där med sjukdomar. Vi får hoppas att ni snart är på bättringsvägen, hela familjen. Och något piano i huvudet, kan vi väl besluta om att undvika :)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen