Anna syr

 

Kviltade skruttar, vad vill ni bli?

Idag kviltade jag färdigt min Apple Core men jag vet inte riktigt vad den ska bli. Jag hade nog tänkt ha den på väggen från början men jag kan ju inte hänga allt på väggen. Så föreslog någon – visst var det en av Sypress-tjejerna? var det Eva? – att jag kunde göra en väska av den och det har jag lurat på sen dess.

Enkel kviltning runt alla block.

Enkel kviltning runt alla block.

Min stora stötesten är innerfickorna. Jag gillar att ha innerfickor och fack i mina väskor men vet inte alls hur jag ska sy dem så de blir praktiska och bra. Är det någon som har tips på sånt?

7 kommentarer

 1. 1
  Lisbeth:

  Jättefint! skönt att ni är på bättringsväg….

 2. 2
  Eva:

  Hej!
  Japp det var jag.
  gör en sida där du kan sy fast fickan/fickorna sen syr du på skruttarna.Då behöver du inte tänka på hur du ska få dit fickorna utan attdom syns på utsidan.

  Skönt att se att du orkar sy igen.

  Kram Eva

 3. 3
  Anna-G Johansson:

  Jag har en bild på ett sinnrikt ficksystem som man kan flytta mellan sina olika väskor. Vill du ha en bild så maila mig din mailadress så skickar jag den till dig!

 4. 4
  Anna:

  Eva, vad smart du är! *hatten av*

 5. 5
  Eva:

  Tack, tack
  (bugar och bockar)
  Kram Eva

 6. 6
  Carmen i Malmö:

  Dina ”skruttar” är så fina. Om du gör fodret separat så kan du sy på fickor innan du trär fodret i väskan och syr fast det. Då kan du få hur många innerfickor du vill och det får plats till, du kan också få fickorna så stora/små du vill ha dem. Kram Carmen

 7. 7
  Jenny H:

  Hej!
  Här är en beskrivning på innerficka, som verkar smart. Har dock inte alls provat, men det är flera på listan som gjort har jag för mig. Lycka till! Kram Jenny
  http://www.jcarolinecreative.com/Merchant2/merchant.mvc?Store_Code=JC&Screen=HOBO_BAG

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen