Anna syr

 

Var är mina UFOn?

Det är lite fascinerande hur det varierar vad jag har lust att göra – de senaste månaderna har jag varit kreativ, skissat nya mönster och påbörjat saker till höger och vänster. Hjärnan har gått på högvarv och spottat ut nya idéer mest varenda dag, och på nätterna med.

Men så pang bom! nytt fokus – nu vill jag vara organiserad och slutföra saker. Det hänger nog ihop med slutförandet av crazyblocken som var mitt februariprojekt i One Project a Month-utmaningen. Det känns så otroligt gött att de är färdiga och skickade att jag visst fick blodad tand. :)

Jag har letat febrilt i syrummet efter fler saker att göra färdigt men jag hittar inget att ta tag i. Först tänkte jag fortsätta med Baltimore Blues som har legat till sig ett år, men så har jag inget vliesofix kvar. *attans* Måste köpa vliesofix.

Bara småskrot kvar av vliesofixet

Bara småskrot kvar av vliesofixet

Men en stadig kasse till syträffarna borde jag väl kunna göra? Tyg har jag, men sen orkade jag inte fatta något beslut om mönster så det fick vara.
Sen tänkte jag sy ihop en enkel duk av en charm pack bara för att få en sy-fix, men hittade inget mönster som jag gillade.

Efter det började jag rota i lådan med färdiga toppar, där finns en del som ska handkviltas. Men Apple Core-kvilten ska sprättas lite först och den svartvita Drunkard’s path-kvilten har inga ramar än. Inget av tygerna jag har passar, jag behöver en bred svart stormönstrad bård. Måste köpa tyg.

Topparna i färdiga toppar-lådan var visst inte så färdiga

Topparna i färdiga toppar-lådan var visst inte så färdiga

Och så väntar jag på tre paket – ett med mitt ministrykjärn, ett från Quilt in a Day och ett från Dakota Cabin Quilts. De båda amerikapaketen tar misstänkt lång tid, jag tror tullen har fått korn på dem. *attans igen*

Draperier till Treåringens rum då, det kan jag väl göra? Nä, måste köpa veckband först.

Jag trodde jag hade jättemånga halvfärdiga projekt men det verkar som om jag får välja på handkviltning, maskinkviltning och trist julgardinssömnad om jag ska göra färdigt något … Jag vill ju bara sy! Snälla, ge mig en trave halvsydda block eller några lukkekanter, någon!

5 kommentarer

 1. 1
  Maria:

  Hej Anna. Hvor jeg bare kender det – både at være vild og kreativ og så gå lidt kold bagefter… Hvis du vil låne bare en af mine (20) UFO´er, så sig bare til… Nå ikke. Jeg havde faktisk også planer om, at jeg skulle have flere UFO´er færdige til OPAM udfordringen her i februar, men det bliver det bare ikke til. I stedet får jeg nok 5 helt nye projekter færdige – det tror jeg aldrig, jeg har prøvet før på én måned. Tænk hvis det kunne blive en vane – altså at gøre tingene færdige???
  Maria

 2. 2
  Anna-G Johansson:

  Hej!
  Nog skulle jag väl kunna skicka en påse med UFO:n till dig, men jag tror portot blir himla dyrt! Dessutom är jag med i samma utmaning så jag sparar dem till mig själv, tror jag.
  Förresten, igår hittade jag bitarna till min Giant Dahlia, skönt! De låg ju där i en hög, inklämda, fastklämda bland papper , böcker och mönster! Hehe!

 3. 3
  Anna:

  Anna-G, vad skönt att bitarna kom fram till sist! Man börjar nästan tvivla på sitt eget förstånd när saker försvinner på det viset!

  Maria, jag skulle gärna låna ett ufo av dig. Det hade väl varit ett coolt byte, att göra färdigt varandras ufon? :)
  Kul att du har sånt flyt denna månaden, grattis till alla färdiga projekt!

 4. 4
  Maria:

  Ja, ret cool bytte. Specielt hvis vi hver isæt måtte bestemme hvordan den andens UFO skulle afsluttes…

 5. 5
  Elin:

  Takk for kommentar på bloggen min. Du kom opp som no-reply, men heldigvis finn eg deg her om du skulle vinne.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen