Anna syr

 

Syrummet en vanlig fredagkväll

Fredag, fredag, fredag. KM är bortrest, Treåringen sover och jag har hela kvällen för mig själv.

Jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag vill göra. Sy, absolut, men vad? Jag kan inte gärna påbörja ett projekt till nu, med ungefär 314 stycken på gång och jag har inte lust att kvilta. Jag borde ju kunna hitta något halvsytt att göra klart … men så här ser det ut i syrummet just nu:

Skåpet som Gud glömde

Skåpet som Gud glömde

På skåpet där allt samlas är det lite rörigt (årets understatement). Skärbordet är lite bättre men även där syns att rummet är bebott …

Notera den mystiska traven i hörnet

Notera den mystiska traven i hörnet och Treåringens fina symaskin

Så jag kanske borde ägna kvällen åt att städa syrummet helt enkelt? Näääää… Jag vill ju sy! Jag får väl leta tills jag hittar något att ta mig an!

En helt annan sak: Idag fick jag en bit tyg i posten. Det är rester efter mammas nya köksgardiner, vanlig bomullsväv som man nog kan göra något roligt av.

Gult är fint och päron är goda

Gult är fint och päron är goda

Och så har jag gjort i ordning ett paket som ska till Australien. Janet på Wildcraft Farm samlar in 12-tumsblock för att sy kviltar till folk som har förlorat sina hem i bränderna, så jag har grävt i förrådet av överblivna block och tyger som behöver sys upp och fått ihop en hög. Eva har också bidragit (se hennes fina creme-rosor-nioruta under chokladen) och My ställer upp med porto.

Tyg och choklad, bättre blir det inte

Tyg och choklad, bättre blir det inte

Hoppas ni alla har en trevlig fredagkväll – det tänker jag ha!

3 kommentarer

 1. 1
  jenny:

  Hej!
  vad fint paket ni gjort!!
  Ett tips är att lägga chokladen i t ex en plastficka innan ni skickar iväg. De har ju supervarmt down under, över 40 grader läste jag på nån blogg. Ja, det har ni säkert tänkt på redan, men jag skriver ändå för säkerhets skull. Vill ju inte att varken chokladen eller de fina blocken ska förfaras :-)
  Kram Jenny

 2. 2
  Anna-G Johansson:

  Haha, så ska det se ut hos en kreativ människa!
  Ungefär samma kaos här. Högarna växer, somliga saker försvinner.
  Jag hade klippt alla delar till min Giant Dahlia, men nu har jag gömt de sista bitarna, och hittar dem inte. Säkert när jag städade, därför är det inte bra att städa….(jag har letat som en dåre, för jag skulle sitta och sy på den och lyssna på Melodifestivalen igår), håhåjaja.
  Bättre med lite skit i hörnorna.
  Anna-G

 3. 3
  My:

  Vilket härligt kreativt syrum, jag kommer och lånar det tror jag tralalala :)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen