Anna syr

 

Straight Strip Blues

Min Strip Twist blev ju som tidigare konstaterat ingen Strip Twist eftersom jag lyckades skära hälften av blocken fel. Alltså behöver den ett nytt namn, så härmed heter den Straight Strip Blues.

Massor av remsor som inte twistar

Massor av block som inte twistar

Efter att ha sytt ihop alla trianglarna med beiga dito har jag nu en rejäl uppsättning 8,5-tumsblock. Närmare bestämt tolv högar med åtta block i varje, vilket blir *tänka tänka var är miniräknaren?* 96 stycken.

Jag funderar på att sy ett sängdraperi till treåringen av dem. Fem block på höjden blir drygt en meter, vilket passar bra under snedtaket. Men 19 på bredden blir nästan fyra meter brett och det är lite väl, faktiskt. Men jag kan ju sy kuddöverdrag av resten, det ligger några kuddar utan överdrag däruppe. Så får det bli!

Tänk att man tänker så bra när man får tänka högt! :o)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen