Anna syr

 

Nytt och roligare bloggverktyg

Som ni säkerligen märker har jag bytt bloggverktyg och allt ser ganska annorlunda ut. Plötsligt finns det en meny till vänster och en till höger, det finns fler kategorier, månadsarkiv, ämnesarkiv och allt möjligt kul.

Bloggen, version 1

Hejdå gamla bloggen! Tack för den tid som var!

WordPress har fler och roligare funktioner än det gamla programmet som var ganska begränsat. Det känns som ett stort lyft att kunna sortera mitt material bättre och ha tydligare överblick.

Det har varit både jobbigt och kul att flytta över alla inlägg, bilder och kommentarer till WordPress. Det är något av en tidsresa att läsa de tidigaste inläggen, återse gamla projekt och återuppleva problem som fick sina lösningar långt senare. Bara att konstatera att bloggandet och sömnadskunnandet har utvecklats med tiden. :)

Layouten är sådär halvklar. Jag har ändrat och fixat en hel del i ett färdigt tema men det tar sin lilla tid att knacka css-kod för hand när man inte har pillat med webbdesign på flera år. Men roligt är det!

Jag lär fortsätta leka med designen ett tag till, tills det blir som jag vill ha det. Och så ska jag förstås se till att alla länkar fungerar nu efter flytten, det  kan vara lite si och så med sånt.
Hav tålamod, kära läsare, och stå ut med att det ändras saker här och där!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen