Anna syr

 

Jane i postlådan

Tjocka kuvert från USA, finns det något bättre?

Tjocka kuvert från USA, finns det något bättre?

I dag landade äntligen Dear Jane-boken i postlådan, lagom inför helgen och lagom tills dahlian nästan är färdig. Perfekt!

dsc04316_low

Dear Jane, äntligen är du här

Vid en snabb genombläddring noterade jag att blocken inte alls är så små som jag hade föreställt mig. Bitarna är inte mindre än de jag använde till Shakespeare in the Park. Skönt, då blir det nog lite lättare sömnad än jag har planerat för. Men det verkar ändå vara lite sport att få det snyggt. :o)

Det här blir perfekt för alla mina ljusa och höstfärgade scraps efter Shakespeare bland annat. Jag får nog göra en Jane-låda nu när jag ska sortera upp i resterna.

När jag skrev att jag hade beställt Dear Jane tipsade Maria på All Momas Quilt om den här regnbågsfärgade varianten. Hur läckert som helst, och något av den idén ska jag tillämpa med färgplaneringen. Fast med höstfärger då.

2 kommentarer

 1. 1
  Eva:

  Har du fastnat i den nya boken?
  Kram Eva

 2. 2
  Monica A:

  åh vad läcker den var i regnbågsvarianten…..undrar hur den blir med svart bakgrundstyg och regnbågstyger?

  kram Monica A

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen