Anna syr

 

Öresundsquiltarna i lördags

I lördags var jag på Öresundsquiltarna för första gången och det var kul. Det var gott om folk, uteslutande kvinnor i alla åldrar och genomsnittsåldern var något högre. Överallt man vände blicken såg man glada damer med tyger och kaffekoppar i högsta hugg.

Butiken Qvilltex var där och hade en massa fina grejer till försäljning – tyger, verktyg, mönster och pysselgrejer. Jag fick med mig deras mönster på Lealösa kuber och det ska bli kul att testa. Det verkar vara en smart och lättsydd konstruktion.

Jag råkade också få med mig en meter reatyg hem. *oops* Det är ett gammelrosa tonat tyg som är ljust i ena kanten och mörkt i den andra. Mycket praktiskt och användbart.

dsc04205-low

(Jag veckade ihop det för att få med hela på bilden.)

Hur som helst, det var trevligt på Öresundsquiltarna och jag tror jag ska gå med!

En kommentar

  1. 1
    Anna:

    Skapad av My 12 jan, 2009 10:24
    Jaha då är det kanske dax att jag oxå gör slag i saken och går med :)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen