Anna syr

 

Nyårslöfte

Sent omsider kom jag på ett nyårslöfte. Jag har tänkt på en sak från och till under flera månader och nu är det officiellt: Jag ska sluta vara dumsnål med tyg.
Jag har så hiskeligt mycket tyg och jag törs knappt använda det.
Istället för att använda mina braiga fina tyger tar jag något jag inte längre gillar till foder, baksidor och annat som inte riktigt syns. Helt dumt för jag ser ju det i vilket fall och blir besviken varje gång jag ser nödtygerna.

Så hädanefter ska jag vara lyxig och generös med mina fina tyger, jag ska använda dem glatt till allt möjligt och om de tar slut så har jag chans att köpa nytt!

Nu blir det några kassar med fultyger till dagis igen så jag inte frestas att använda dem!

P.S. Bloggverktyget verkar ha knasat ur för jag kan inte lägga in bilder. Rackarns teknik! Annars hade ni fått se en fin rulle med fatquarters jag köpte på Veronicas häromdagen.

dsc04173_low

Uppdatering: Här är fintygerna som jag med glädje ska skära sönder och sy något tjusigt av. Planeringsvis en Giant Dahlia efter en ny variant av mönstret.

En kommentar

 1. 1
  Anna:

  Skapad av SvartaMalin 07 jan, 2009 15:11
  Ja, visst är man snål med tygerna! Varför? Man har ju köpt dem för att sy av! Och som sagt, tar de slut är det fullt legalt att köpa nya!!
  Satt och sorterade bland några av mina tyger igår och där har lilla ekorren sparat pyttepyttebitar som jag aldrig kommer använda. Varför ligger de där och tar plats och skapar oreda?
  Nä, jag ska nog göra som du. Rensa fultyger, småbitar (som inte faller in i storlekar för färdiga kvadrater och remsor..) och *kanske* ge samma nyårslöfte som du! ;-)
  Kram Malin i Vallentuna

  Skapad av http://www.pumlansflitigafingrar.blogspot.com 07 jan, 2009 15:07

  Vilken bra föresats! Tänk att jag gör precis som dig! Sparar och sparar på de fina tygerna, nänns inte sy, bara klappar. Jag ska adoptera ditt nyårslöfte!
  Hädanefter syr vi bara av härliga, smaskiga, snygga, underbara och roliga tyger!
  Tack för reklamen förresten!
  Anna-G

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen