Anna syr

 

Lite ditt och datt

Det har varit lugnt på syfronten i ett par dagar. Jag har pillat med min lila-blå-gröna dahlia men annars har jag inte gjort något textilt.

dsc04243-low

Den fina nåldynan fick jag av Eva när hon hälsade på i förra veckan. Visst är den söt?
Vi klappade kviltar i ett par timmar och hade riktigt trevligt. Om ni inte har tittat in i hennes bildgalleri och beundrat allt fint så gör det!

Sen har jag pillat med ett nytt bloggverktyg. Jag håller på att växa ur det jag har nu, det är alldeles för klent för det jag vill göra, så KM har hjälpt mig att installera WordPress på min webbserver.
Igår brottades jag med att ändra designen men fick ge upp – jag pratar inte flytande css vilket man verkar behöva. :( Men jag har i alla fall börjat föra över mitt arkiv. Kul att se hur man har utvecklats, både i syende och bloggande, under de här åren. :)

En kommentar

  1. 1
    Anna:

    Skapad av Marit Irene Jektvik 21 jan, 2009 09:47
    Om du skall ändra designen på bloggen har du en sida här med blant annat bakgrunder: http://www.thecutestblogontheblock.com/

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen