Anna syr

 

Dansande fjädrar på Youtube

Sharon Schamber kviltar vackra fjädrar i hög hastighet på long arm. Det är lite som att se på balett när nålen dansar fram över tyget till klassisk musik. Grymt inspirerande. ”Dancing feathers” heter den här lilla serien av filmer.

Och en snarlik video fast med en vanlig symaskin.

Man behöver inte vara någon superkviltare för att ha nytta av såna här demonstrationer. Det är lärorikt att se hur hon sträcker ut fjädrarna för att fylla ytan, att se hur hon flyttar sig över tyget och gör konturer och krumelurer.

Jag har länkat till en annan av Sharon Schambers filmer tidigare, se gärna den med:

Och sedan iväg till symaskinen för att släppa loss! :)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen