Anna syr

 

Ännu mer tyg

Idag kom brevbäraren med ett paket från Maggies Tyg o Ting. Där är utförsäljning, butiken ska stänga (tyvärr) och alla tyger går för halva priset.

dsc04219-low

Jag hittade några av Robert Kaufmans Fusion, en tygserie som jag verkligen ääälskar. (Se hela serien här, om du törs.) Det är en elfenbensvit, två olika gråblå, en röd och en blå. Tydligen var metervaran slut så jag fick 30-centimetersklipp istället men det kan jag leva med.

Och så lite annat smått och gott. Det svarta tyget med fjärilar och det knallgula kunde jag inte motstå och de andra är mest bra-att-ha-tyger.

dsc04220-low

Efter några såna här shoppingveckor känner jag mig som en tygknarkare – jag blir helt exalterad och vill ha mer, mer, mer! Men nu måste jag försöka dämpa mig, dels börjar lådorna svämma över och dels börjar det bli ganska tomt på kontot. Men attans vad kul det är att handla tyg!

En kommentar

 1. 1
  Anna:

  Skapad av Ullis i Tullinge 14 jan, 2009 13:01
  Jag röker inte, dricker väldigt måttligt utan har egentligen bara en last… att köpa tyg, tråd och annat sy-godis! Den lasten är ju absolut inte hälsofarlig, snarare tvärtom, bara farlig för plånbokens hälsa :o( Jag höll mig i det längsta, men nu har jag också skickat iväg en beställning till Maggie. Kramar Ullis

  Skapad av http://www.pumlansflitigafingrar.blogspot.com 14 jan, 2009 12:58
  Hej!
  Härliga tyger. Jag gillar också fusions serien, och har köpt ett tyg nyss också.
  Tygerna till min Giant Dahlia kan du se på inlägget ”Tygoholic” på min blogg. Det går ”sådär”. Jag är osäker på om jag vänder bitarna rätt, men första raden ser o.k. ut. Det är ”trial-and-error” som gäller.
  Anna-G

  Skapad av Maria 14 jan, 2009 00:42
  Uhm, altid dejligt med lidt nyt stof! Jeg kender godt det med godt-at-have-stof… det har jeg faktisk også ret meget af!

  Skapad av Susanne 13 jan, 2009 21:11
  Jag håller med dig helt och hållet. Tyger är underbart att inhandla och svårt att hålla sig när man väl kommer igång… Dina tyger är vackra!

  Skapad av Lizzan 13 jan, 2009 19:47
  Visst är det härligt med nya tyger, håller med dig om att det är svårt att få nog. Även jag borde hålla igen, men det är svårt :) //L

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen