Anna syr

 

Julklappar till syfantasten

I år blev det riktigt fina julklappar! (Skrev kulklappar först och det stämmer ju alldeles utmärkt.)

dsc04126-low

Mamma och jag hittade en trave fina kvilttyger till bra pris på syaffären i Bergby och jag gick loss helt. Totalt 15 meter tyg, och mamma betalade! Tack mamma! *kram*

Det asiatiska bårdtyget längst till vänster blir perfekt till min asienkvilt, det blå tyget med sybehör ska vara till syväskor och sånt (så jag slipper släpa pinsamma plastkassar till syträffarna) och det svartvit-randiga med rosorna till den svartvita Drunkard’s Path-kvilten.

Längst till höger är paneler, åtta stycken ganska stora, som ska bli kuddar till mamma och mig.

dsc04128-low

Av KM fick jag de här två böckerna som jag har suktat efter: Fantastic Fabric Folding och Feathered Star Quilt Blocks I. Den sistnämnda har världens bästa undertitel: Really Hard Blocks That Take A Long Time To Make.

Jag tror bestämt att 2009 kommer att bli ett bra syår!

En kommentar

 1. 1
  Anna:

  Skapad av http://www.pumlansflitigafingrar.blogspot.com 29 dec, 2008 19:11
  Härliga julklappar! Och vilken lycka att få shoppa loss på tyg eller/och garn och någon annan betalar!!
  Många goda systunder önskar jag dig under nästa kviltår 2009.
  Gott nytt år
  Anna-G

  Skapad av lisbeth i malmö 29 dec, 2008 16:14
  Vilket godis….Ha en god fortsättning och ett gott nytt syår!
  Vi ses….

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen