Anna syr

 

Det löste sig

Det löste sig med det buckliga blocket, tack och lov. Jag sprättade, läste era kommentarer och funderade en stund och skar till nya kant-trianglar. Sen sydde jag y-sömmarna med en annan metod än tidigare och det blev mycket bättre. Jag tror det var både storleken på trianglarna och mina första y-sömmar som ställde till det för nu är det riktigt slätt.

Jag återkommer med bilder på blocket och y-sömmarna lite senare, nu vill jag bara tacka för hjälp och uppmuntran! Gulle er!

En kommentar

 1. 1
  Anna:

  Skapad av http://www.pumlansflitigafingrar.blogspot.com 01 dec, 2008 21:05
  Kul att det löste sig!!
  Lycka till med fortsättningen.
  Anna-G

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen