Anna syr

 

32 svarta, 32 vita och en ny mall

Inspirationen slog till med full kraft i kväll och här är resultatet. 32 svarta och 32 vita sextumslappar från lappbyten som ska bli något särskilt. Nej, inte ett schackbräde, något mycket roligare. :)

dsc04060_low

Jag har gjort helt nya mallar för handsömnad och nu är det bara att börja rita på avigsidorna. Tur att jag köpte en ny vit markeringspenna, annars hade det blivit svårt!

Så detta ska jag ägna mig åt i helgen, och så ska jag nog sy färdigt min dahlia. Vi ska nämligen iväg och träffa treåringens morfar och jag räknar med att de kommer att leka utmärkt tillsammans precis som vanligt.

På måndag avslöjas vad jag har hunnit med under resan. Ha nu en trevlig helg allihopa och sy så nålarna glöder!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen