Anna syr

 

Post nr 100 – det ska vi fira!

Detta är min hundrade post och med detta räknar jag mig som en etablerad och erfaren bloggare. :o)

tarta

Hipp hipp hurra!

Jag tänkte fira med lite fiskdamm. Lämna en kommentar, skriv något snällt och kom ihåg att nämna om du själv syr eller inte. Skicka mig sedan ett mail på bloggmail@lugnagatan.net (så jag får din mailadress) så deltar du i utlottningen av en än så länge hemlig present. Jag avslöjar bara att det är något textilrelaterat och det blir anpassat efter mottagaren.
Och ju fler kommentarer jag får, desto gladare och generösare lär jag bli så sprid gärna ordet och länka hit från din blogg! :o)

Efter helgen får ni veta vem som vinner och vad. Det är inte utan att jag är nyfiken själv!

En kommentar

 1. 1
  Anna:

  Skapad av Chlott 17 nov, 2008 15:47
  Klart jag vill vara med! :o)
  Många gratulationer till det flitiga bloggandet och handarbetandet.

  Skapad av Katarina 15 nov, 2008 16:10
  Hej Anna! Grattis till dina 100 första inlägg! Måtte det bli många fler, för jag tittar gärna och ofta ”in till dig”, för att ta del av allt fint du skapar! Det du syr inspirerar, och du skriver så trevligt! Är också en som hamnat i ”kviltträsket” och som trivs utmärkt där.

  Skapad av Kerstin Lind 15 nov, 2008 08:03
  Hej Anna!!
  Grattis till 100 inlägg. Till din blogga tittar jag in i så gott som dagligen.
  Vill ju inte missa något av allt underbart du syr.
  Och jag får en hel del ”vill göra” inspiration, av dig, som jag niger och tackar för.
  Lycka till i fortsättningen med båda blogga och sömnad.
  Kram Kerstin i Råröd

  Skapad av Laila L S 15 nov, 2008 03:13
  Hei, og gratulerer med ditt 100. innlegg. Du lager så mye fint, og bloggen din er inspirerende å følge for meg som syr selv også. Lykke til videre med de neste 100 innleggene. Hilsen Laila L. S.

  Skapad av Erika Winghult 14 nov, 2008 22:24
  GRATTIS vännen till ditt hundrade inlägg!!!
  Jag är så imponerad av både din blogg och de alster du visar upp här!!
  KRAMEN!!!

  Skapad av Eva (från Sypresserna) 14 nov, 2008 20:00
  Hej Anna!
  Denna blogg är en av de som jag tittat in på dagligen för att se hur det går med ditt skapande i tyg.
  Jag tycker du gör så fina arbeten, beundrar dina quiltningar också.
  KRam Eva

  Skapad av Ninia 14 nov, 2008 19:05
  Grattis till ditt 100ade inlägg, såna fina arbeten du gör.
  Kram, Ninia
  Min blogg heter Midsommar
  http://gladana.blogspot.com

  Skapad av Anna-G Johansson 14 nov, 2008 18:46
  Hejsan!
  Hittade din blogg av en slump, men oj, vad fina grejer du gör! Kvilten du visar på denna sida är helt fantastisk. Själv kviltar jag mest, men stickar och virkar också, och även lite broderi kan komma ur mina händer ibland. Ja, allt textilt intresserar mig. Jätteroligt att få vara med i din utlottning!! Spännande att se vem som vinner ditt ”pris” och vad det är.
  Anna-G

  Skapad av Camilla 14 nov, 2008 18:32
  Grattis till det hundrade inlägget!! Kram Camilla (VL)

  Skapad av Eva W i Gammelstad 14 nov, 2008 18:20
  Hej Anna!
  Jag kikar in på din sida några gånger per vecka. Och jag beundrar dina arbeten spec Shakespeare, som är otrolig vacker. Väntar med spänning på att få se den färdig, undrar hur quiltningen blir? Jag så syr jag en del lappteknik och det jag tycker är svårast är att bestämma hur quiltningen ska se ut.
  Trevlig helg! Kram från Eva W

  Skapad av Lizzan 14 nov, 2008 16:24
  Vad kul att du fått ihop så många inlägg och att du firar det. Trodde aldrig att jag skulle bli så bitan av att blogga och läsa andras bloggar som jag blivit. Jag både syr och bloggar själv. Ha en trevlig helg! KRAM Lizzan
  http://hizzan.blogspot.com

  Skapad av Ann i Örebro 14 nov, 2008 16:05
  Hej! Det är inte svårt att skriva något snällt som kommentar. Du verkar alltid så positiv. Dina syalster är också mycket fina. Färger som jag tycker passar mycket bra ihop och allt ser välsytt ut.

  Skapad av Brita i Luleå 14 nov, 2008 15:20
  Grattis till dig! Jag kollar också in din blogg lite då och nu eftersom jag gillar dina alster jättemycket! Särskilt din Shakespeare och färgvalet i den! :-) Du är duktig som både syr och bloggar! Jag syr också i lapptäcksteknik men har inte hittat tiden för bloggning ännu. Än en gång grattis till dig och jag ser fram emot dina kommande alster! Kram från Brita i Luleå

  Skapad av Karin i Östersund 14 nov, 2008 13:34
  GRATTIS. Jag läser din blogg lite då och då. Tittar även på dina bilder då jag själv syr lappteknik.
  Hurra hurra

  Skapad av Eva i Arvidsjaur 14 nov, 2008 12:54
  Hoppas få läsa minst 100 nya blogginlägg här på din sida. Tittar in med jämna mellanrum för att beundra dina alster, säger som många andra din Shakespeare är bara så underbar önskar att kunna få se den på ”riktigt” ( mycket trevligare än bara på kort men bättre än ingenting alls)
  Så ett stort stort grattis till dig.

  Skapad av Kikki 14 nov, 2008 12:49
  Grattis till 100. Jag är så imponerad av er som orkar hålla på med bloggar. Jag läser några få, däribland din som ger mig mycket glädje och inspiration. Du är duktig och modig i ditt syende. Jag har sytt ganska länge men har inte förrän på senare år vågat släppa loss och därmed våga misslyckas ibland.
  Kram Kikki i Näshulta

  Skapad av mamma 14 nov, 2008 12:40
  Stort grattis till nr 100. Jag är jättestolt över att ha en så duktig dotter, en inspirationskälla även för mej.

  Skapad av Skylthaxan 14 nov, 2008 12:35
  Jag är ju känd som att vara elak som få hehehehe, så skriva nått snällt….. Okejdå,det är ju fredag och snart får man gå hem och vara kreativ vid symaskinen så visst nått snällt kan jag väl kanske skriva….. Jag tycker du är så duktig och jag kikar alltid i din blogg för att se vad du har på G. Du är synnerligen bra på frihandskviltning och jag gillar dina alster du gör! Det är synd att du bor så långt ifrån, jag hade gärna velat träffa dig! Men det blir ju mässa i Malmö i mars så det är kanske inte omöjligt att man ses då! Ev ska jag jobba där då! Ha en finfin firardag och fortsätt blogga, så läser jag och tittar på bilder!
  Kramen/Sussie

  Skapad av lisbeth i malmö 14 nov, 2008 12:30
  Grattis Anna! till dina 100-blogginlägg…
  som du vet är du ju super, att ha som lärare och inspiratör….
  Grattis på dig!

  Skapad av Carmen i Malmö 14 nov, 2008 12:28
  Grattis på 100-postdagen. Det är inte svårt att vara snäll mot dig, du är själv en liten snäll ängel som förgyller våra dagar med alla dina blogginlägg. Det är alltid lika kul att läsa dina inlägg om sådant du syr. Kram Carmen i Malmö

  Skapad av frihet/Lola 14 nov, 2008 12:24
  Grattis till 100 och så mycket du fint du har sytt,
  kram fr Lola
  *******GRATTIS*******HURRA******GRATTIS******HURRA*******

  Skapad av Lotta Nilsson 14 nov, 2008 12:19
  Hej! Vad kul att du redan har kommit upp i hundra! Du syr så mycket fint och det är alltid kul att se vad du har gjort! Din Shakespeare-quilt är värd all beundran. Kram Lotta i Piteå

  Skapad av Lotta Ö 14 nov, 2008 12:14
  Hej o ett jätte grattis. Att skriva nåt snällt här är inte så svårt. Du är en riktig hejare på det här med att sy o quilta.
  Hurra hurra hurra hurra

  Skapad av Gunilla W 14 nov, 2008 12:11
  Grattis till Ditt 100:de inlägg. Jag tittar in då och då och följer vad Du syr. Din Shakespeare-kvilt blev så fin!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen