Anna syr

 

Storshoppat asientyger och bra prylar

För ett tag sedan hittade jag asiatiska reatyger på Big Horn Quilts och det kunde jag bara inte motstå.
Jag har halvt vaga planer på att sy en stor väggkvilt med asiatiska tyger och därför har jag samlat asiatiska tyger ett bra tag. (Nu har jag nog så mycket att jag skulle kunna tapetsera hela vardagsrummet, men det hör inte hit.) Men jag upptäckte att jag mest hade köpt småmönstrat så därför var jag tvungen att komplettera lite mer.

Så, dessa underbara stormönstrade tyger och paneler fick komma hem:

dsc03869_low

Jag köpte också två äldre kvilttidningar, en rulle mörk osynlig tråd, ett paket Glo Line-tejp och en Hera marker med vass bakända som är perfekt för att pressa sömmar.

dsc03870_low

Min nya sömpressar-moj är helt suverän, en tillplattning med den och tyget ligger slätt som en pinfärsk tusenlapp. Mycket bättre än att pressa med strykjärn, tycker jag som ofta förstör saker på strykbrädan.

Eftersom hela rasket var på rea så förstår jag inte hur det kunde bli så mycket sammanlagt att det behövde fastna i tullen på väg hem. :)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen