Anna syr

 

68 block till Shakespeare

Puh, då var alla blocken till Shakespeare färdiga. 36 små stjärnor, 12 stora stjärnor och 20 snail’s trail.
De första blev färdiga i januari så det har tagit ett tag. Om jag hade sytt lite strategiskt och hållt mig till färre tyger med bestämda placeringar, undvikit paper piecing och istället kedjesytt hela rasket hade det förstås gått mycket snabbare. Men det är liksom inte jag. :)

dsc03820_low

Jag lekte ett tag med blocken för att få dem att ligga snyggt. Här på bilden är placeringen inte färdig och ni ser kanske att jag har lyckats vända några av blocken fel? Hoppas verkligen jag rättade till det innan jag numrerade raderna och lade ihop allting igen.

dsc03824_low

De små stjärnorna ska bilda ramen och det behöver fyllas upp med diverse trianglar och kvadrater som jag inte har skurit till än. Luften gick ur mig lite när jag insåg att jag måste skära till mer tyg, jag som trodde allt var färdigt för ihopsyning. *gah*

Nu packar jag undan Shakespeare ett slag igen och ger mig på något annat. Något litet och mer hanterligt, förhoppningsvis. :)

En kommentar

 1. 1
  Anna:

  Skapad av veronica 08 okt, 2008 22:03
  vilket jobb, resultatet kommer att bli kanonfint. kram veronica

  Skapad av Katarina 06 okt, 2008 12:38
  Blir otroligt läckert! Lycka till med färdigställandet!

  Skapad av Kerstin Lind 06 okt, 2008 09:38
  Täcket blir jättevackert! Kram Kerstin Lind

  Skapad av mvh. lisbeth i malmö 06 okt, 2008 04:26
  Jag bara tappar andan……

  Skapad av Jenny 05 okt, 2008 20:50
  Jättefint!! Vilket jobb du lagt ner. Lycka till med slutförandet – efter pausen :-) //Jenny

  Skapad av Carmen i Malmö 05 okt, 2008 19:57
  Guuuud så snyggt det kommer att bli. Vilket jobb du lagt ner och jag förstår om du är trött på pp just nu, lägg undan alla blocken ett tag så får du nog kraft att fortsätta lite senare. Du skriver också att några block hamnat fel på bilden. Vad är rätt och vad är fel, finns det några fel i vår värld av lappar?

  Skapad av Anette 05 okt, 2008 19:53
  Men åh, så fint det kommer att bli. Ett mönster som kräver klara färger. Mycket vackert.
  Anette i Enhörna

  Skapad av Anette L 05 okt, 2008 19:52
  Supersnyggt blir det! Även om det är mycket jobb så tror jag du kommer njuta av täcket varje sekund när det är klart :o)
  //Anette L http://anettemcl.zoomin.se

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen