Anna syr

 

Trådar, trådar, trådar

Har ägnat hela veckan åt att fästa trådar, känns det som.*pust* Jag har kviltat färdigt nerverna i löven och det blir minst fyra trådar i varje löv att fästa. Hoppas få färdigt fästandet (hade varit roligare med festandet, haha) ikväll och börja med lukkekanten i morgon.

Det känns löftesrikt mysigt i alla fall att ha täcket i knät i soffan medan fästandet pågår. Varmt och fint, även om det är lite stelt fortfarande. Men det lär bli mjukt och fluffigt efter tvätten. Någon har nämligen ätit chokladkex under arbetets gång (ja okej, det var festandet) och det är lite chokladfläckar här och var. Dessutom har ju katten sovit på det så snart tillfälle har getts.

Säkerhetsnålen fick stryka på foten, förresten. Jag offrade hellre den än kviltningen. :)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen