Anna syr

 

Besök på Pastellen i Gävle

Att få chansen att gå i nya lapptäcksbutiker, det är ju en given hit för en lapptäcksnörd, så det är klart jag tittade in på Pastellen i Gävle i somras. (Jag har bara inte haft tid att blogga om det förrän nu, nästan två månader senare.)

pastellen3_low

Jag fick ett väldigt trevligt bemötande och fick även en närmare titt på long arm-maskinen. (Det som hänger över maskinen är en jättefin stack ‘n whack-kvilt av romber som jag tyvärr inte kom ihåg att ta en bild på. Attans.)

pastellen4_low

Smakprov på olika kviltningar, detalj av en av flera samplers. Jättevackert!

pastellen2_low

Närbild på den fina hyllan med alla de fina sakerna ovanför disken.

pastellen1_low

Jag köpte mig ett par asiatiska tyger till samlingen. Jag hade lovat mig själv att bara köpa asiatiskt, annars hade jag nog kunnat få med mig hur mycket som helst. Ni vet hur det är. :)

dsc03691_low

En kommentar

 1. 1
  Kerstin:

  Tack för besöket och dom fina bilderna, välkommen åter.
  Jag fick din blogg genom en kund.

  Kerstin
  Sybutiken Pastellen

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen