Anna syr

 

En rätt hemsk duk

Ibland glömmer jag att jag inte tycker om rött. Dumt, men sant.

Jag ville använda upp några av mina quarter square triangles som jag fick över från ett annat projekt, så jag skar ner dem till 2,5″ och sydde ihop dem till en liten duk. Det blev väl sådär, lite snett i hörnen men jag hade inte lust att sprätta så det fick vara.

Sen fick jag för mig att frihandskvilta med röd tråd (!) och det blev inte alls bra. Själva kviltningen kanske hade funkat i vitt trots att den är lite sådär, men med rött blev det bara aj aj aj.

dsc03647_low

Lukkekant i rött, ja det var väl liksom redan kört så jag kunde lika gärna löpa linan ut.

Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med den läskiga duken. Jag tycker inte om den själv och jag tycker den är lite för hemsk för att pracka på någon annan. Och slänga den vill jag inte heller.
Så nu ligger den på fönsterbrädan i syrummet under en korg med garnnystan. Där syns den inte alltför mycket så det får vara okej.

Där kan den ligga och påminna mig om att:
1. jag inte tycker om rött
2. det inte blir bra när jag slänger ihop saker lite snabbt
3. inte sy saker jag inte vill ha

dsc03646_low

Men om någon mot förmodan skulle gilla den ger jag mer än gärna bort den. :)

Uppdatering: Julia ville ha den som present till sin mamma. Tack för det!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen