Anna syr

 

Applicerade stjälkar men ingen ram

Nu ska höstlöven få sina stjälkar. De blir mörkbruna, maskinapplicerade och rätt så pilliga att syssla med. Men fint blir det. 18 sydda, 24 kvar.

dsc02821_low

Ramen däremot, den vill sig inte. Jag gjorde ju massor av quarter square triangles till den, och sen blev det besvärligt att räkna ut hur jag skulle få löven och ramen att passa ihop. Det blir olika breda kanter längs långsidorna och kortsidorna, och så måste jag skarva tyger och tänka en massa, och där någonstans blev allt bara svart. :)
Maken har hjälpt mig att räkna på det en gång men vi får nog titta på det igen innan jag kan få ihop det.

En kommentar

 1. 1
  Anna:

  Skapad av Perra 25 dec, 2007 12:39
  Den tyckte jag om, jättefin

  Skapad av My 13 dec, 2007 14:31
  Så snygga dina löv har blivit Anna. kRAM

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen